bonusovekody.sk

Akčné bonusy stávkových kancelárií

Hľadáte najvýhodnejšiu bonusy stávkových kancelarií? Bonusovekody.sk pre Vás pripravili exkluzívny prehľad všetkých stávkových kancelárií a jejich bonusov na Slovensku. Prečítajte si užitočné recenzie, zaregistrujte sa v najlepšej stávkovej kancelárii na Slovensku, a získajte najlepšie Bonusové ponuky! V recenziách zistíte, ktorý prevádzkovateľ ponúka najlákavejšie bonusové ponuky. Krok za krokom Vám priblížime, ktorý bonus vybrať a ako ho získať. V článkoch nižšie sa dozviete všetko potrebné.

Stávkové kancelárie bonusy

PREHĽAD BONUSOV STÁVKOVÝCH KANCELÁRÍÍ
Stávkové KancelárieBonusBonusový kód
Tipsport akčný kód4000 € + 20 €Získaj bonus!
DOXXbet promo kód275 free spinov + 7000 €Získaj bonus!
Synottip bonusový kód640 free spinov + 10 000 € + 40 €Získaj bonus!
Fortuna promo kód: BIGBONUS30 free spinov + 30 €Získaj bonus!
Niké bonus20 €Získaj bonus!

Typy bonusov stávkových kancelárii

Typy bonusov stávkových kancelárí sú rôzne, preto vám v tejto sekcii vysvetlíme rozdiely a výhody či nevýhody jednotlivých možností. Stávkové kancelárie bonusy môžu byť rôzne, pozrime sa teraz na najzákladnejšie typy, ktorými sú bonus bez vkladu, bonus za registráciu, ale vysvetlíme si aj uvítacie bonusy či bonusové kódy.

Typy bonusov
Pozícia Druh bonusu
1. Bonus bez vkladu
2. Bonus za registráciu
3. Free spiny
4. Stávka zdarma
5. Casino vstupný bonus

Bonus bez vkladu

Bonus bez vkladu je základným typom bonusu. Stávkové kancelárie bonusy bez vkladu ponúkajú ako odmenu alebo darček za registráciu pre nových hráčov. Pri tomto type bonusu je obrovskou výhodou to, že hráč nič neriskuje. Na to, aby nový hráč získal bonus bez vkladu stačí len registrácia s overením totožnosti. Vďaka tomuto typu bonusu získate zadarmo buď free spiny alebo inú odmenu a môžete si staviť zadarmo bez rizika utrácania vlastných peňazí. Tabuľka bonusov stávkových kancelárií slúží na rýchle porovnanie všetkých dostupných bonusov bez vkladu pre stávkové kancelárie na Slovensku.

Bonus bez vkladu
Stávková kancelária Bonus bez vkladu
Tipsport 20€
Niké 20€
Tipos 5€
Doxxbet Neponúka
Fortuna Neponúka
Synottip Neponúka
Príklad:

Ako príklad môže poslúžiť stávková spoločnosť Tipsport, ktorá v rámci bonusov bez vkladu ponúka pre nových hráčov 20€. Nový hráč sa zaregistruje, overí svoje konto a 20€ sa automaticky pripíšu v podobe Netov (1€ = 100 Netov). V niektorých prípadoch ešte existuje dodatočná podmienka na získanie bonusu, ale základné vstupné bonusy sú štandardne novým hráči pripisované automaticky po úspešnej registrácii.

Bonus za registráciu

Stávkové kancelárie bonusy za registráciu môžu byť buď vyššie spomínané bonusy bez vkladu, ale aj bonusy s vkladom. V druhom prípade sú pravidlá podobné, ale na získanie bonusu je potrebné uskutočniť vklad. Aj pri tomto druhu odmien je taktiež na začiatok potrebná registrácia s overením totožnosti, ale podmienky pre zisk bonusu už môžu byť špecifické, pretože závisia aj od faktorov, ako je výška vkladu, počet vkladov atď.

Bonus za registráciu
Stávková kancelária Bonus za registráciu
Tipsport 4.000€
Doxxbet 5.000€
Fortuna 1.000€
Synottip 2.000€
Niké Neponúka
Tipos Neponúka
Príklad:

Ako v praxi ponúkajú stávkové kancelárie bonusy s vkladom? Skvelým príkladom je napríklad Tipsport, kde je možné získať bonus s vkladom 4.000€. Pre získanie bonusu je nutné prestávkovať 80.000€ na tiketoch s minimálnym kurzom 5.00. Pre výpočet nároku na vstupný bonus sa denne započíta súčet stávok do maximálnej výšky 1.500€. Tipsport vypláca bonus po častiach, aby ste mohli získať peniaze rýchlejšie. Po prestávkovaní 8.000€ vám na hráčsky účet vyplatia 400€.

Uvítací bonus

Uvítacie bonusy sú v podstate ako bonusy za registráciu pre nových hráčov. Takúto formu odmien volí väčšina stávkových kancelárii ako darček pre nových hráčov, ktorí vďaka takémuto typu úvodného balíčka môžu získať peniaze na svoj hráčsky účet. V podstate ide o to, aby sa noví hráči mohli čo najlepšie zabaviť zadarmo a spoznať možnosti danej stávkovej kancelárie.

Príklad:

Za registráciu v Niké dostanú noví hráči 20€ na svoj hráčsky účet a to bez akýchkoľvek podmienok, okrem úspešnej registrácie a overenia totožnosti, samozrejme. Takýto štartovací balíček je výhodou aj pre samotných hráčov, pretože môžu v novej stávkovej spoločnosti robiť svoje prvé kroky bez rizika finančnej straty.

Bonusové kódy

Bonusové kódy stávkových kancelárii sú ďalšou skvelou možnosťou, ako získať niečo navyše. Bonusový kód je zložený z číslic a písmen a hráči po jeho zadaní pri registrácii získajú odmenu navyše. Najčastejšie ide o rôzne formy bonusov. V tabuľke nižšie si pozrite, aké bonusové kódy môžete v každej stávkovej spoločnosti použiť.

Stávková kancelária Bonusové kódy
Tipsport Netreba vypĺňať po kliknutí na naše tlačidlo
Doxxbet AFF1076
Fortuna Automaticky vyplnený po kliknutí na naše tlačidlo
Synottip Netreba vypĺňať po kliknutí na naše tlačidlo
Niké Neponúka
Tipos Neponúka
Príklad:

Dovoľte nám uviesť príklad, ako vám môžu pomôcť bonusové kódy pri registrácii v Tipsporte. Po kliknutí na naše tlačidlo vás presmeruje do registračného procesu. V tomto prípade môžete nechať políčko akčný kód kľudne prázdne, pretože bonusový kód sa vám načíta automaticky. Potom sa už len zaregistrujete a máte istotu, že získate maximálnu výšku bonusu. Kompletné návody na registrácie s bonusovými kódmi stávkových kancelárii nájdete v recenziách.

Bonusy dnes

Všetky akutálne bonusy dnes, nájdete v jednotlivých stávkových kanceláriach. Nižšie sme pre vás pripravili hodnotenie bonusov najlepších slovenských stávkových kancelárií. Poďme sa na to spoločne pozrieť.







Porovnanie bonusov stávkových kancelárií

Pre porovnanie bonusov stávkových kancelárii vždy navštívte web bonusovekody.sk, pretože tu pre vás aktívne mapujeme prehľad najlepších a najaktuálnejších bonusov naprieč slovenskými kanceláriami. Sledujeme, samozrejme, len legálne stávkové spoločnosti, ktoré sú oficiálne a vlastnia licenciu od Ministerstva financií. Keď sa bližšie pozrieme na stávkové kancelárie bonusy, najlepšou alternatívou ako začať, sú bonusy bez vkladu. Stačí na ne iba registrácia, overenie totožnosti a môžete začať hrať. Takúto možnosť ponúka Tipsport, Doxxbet, Niké a Etipos. Tieto, ale aj ďalšie spoločnosti, však ponúkajú aj oveľa viac bonusov a možných odmien, o ktorých vás na tomto webe budeme pravidelne informovať.

Stávková kancelária Váš vklad Bonus ku vkladu Podmienka vyplatenia bonusu
Tipsport do 4.000€ 4.000€ Požadovaný obrat 8x výška (vklad + bonus) s kurzom 4,00 a vyšším do 365 dní
Doxxbet do 5.000€ 5.000€ Požadovaný obrat 16x výška vkladu s minimálne 2 udalosťami a kurzom 1,45 a vyšším do 90 dní
Fortuna do 1.000€ 1.000€ Požadovaný obrat 7x výška (vklad + bonus) s kurzom 2,00 a vyšším do 90 dní
Synottip do 2.000€ 2.000€ Požadovaný obrat 18x výška vkladu s minimálne 3 udalosťami a kurzom 1,45 a vyšším do 90 dní

 

Novinky a Tipy